Serbian English French

O Nama

Naša firma se nalazi u Srbiji ,tačnije u gradu Kruševcu.Osnovna delaznost firme je proizvodnja odeće.LEGANCA je nastala 2003 godine kao mala porodična firma,da bi od 2012 godine prerasla u privredno društvo.Neprestalno usavršavanje na polju tehnologije,kao krajnji rezulta dalo je visok stepen kvaliteta.

TRŽIŠTA
Korisnici naših usluga su firme sa područja Centralne i Zapadne Evrope, a proizvodi koje izrađujemo prodaju se u više od 50 zemalja širom sveta.

KVALITET
LEGANCA izrađuje proizvode počev od najfinijih svilenih,pa sve do debelih zimskih tkanina. Kvalitet, u najširem smislu reči, stvaraju, održavaju i za nju su odgovorni svi radnici firme.LEGANCA ,ozbiljnim pristupom želi da prevaziđe zahteve kupaca i postigne zadate ciljeve poslovanja.

BRIGA O STRUČNOM KADRU
Naši poslovni uspesi temelje se na predanosti i znanju naših zaposlenih. U LEGANCI radimo na zapošljavanju mladih, motivisanju i zadržavanju odanog i sposobnog osoblja te izgradnji međunarodne korporacijske kulture. Ulaganje u znanje i napredovanje svih naših zaposlenih pomaže im da budu među najboljima na svom području rada.